top of page

Skupina Cafeidoskop

Veřejná·76 členů

Mariia Shevchenko
Mariia Shevchenko

Plná moc pro prodej nemovitostí na Ukrajině

Всім привіт! У мене така ситуація. Терміново потрібно продати квартиру в Києві (знайшла хорошого покупця), але я в Празі і найближчим часом не зможу приїхати. Хочу зробити довіреність на маму. Підкажіть, чи можна це зробити дистанційно? І чи прийме український нотаріус такий документ, якщо я оформлю його в Чехії? Дуже хвилююся, щоб угода не зірвалася через неправильні папери.

6 zobrazení

Вітання! Так, це цілком реально зробити, головне – правильно скласти довіреність. Для продажу квартири документ має містити чіткий перелік повноважень, щоб у нотаріуса в Україні не виникло жодних питань.

Я минулого року продавав квартиру в Києві, будучи в Празі, і звертався на сайт - https://www.expert-docs.cz/praga/

Вони підготували текст, де прописали все необхідне: право підписувати договір купівлі-продажу, отримувати гроші, подавати документи в реєстр, знімати квартиру з обліку. Я завірив у нотаріуса в Празі, надіслав скан брату в Україну, і він без проблем оформив угоду. Нотаріус у Києві прийняв довіреність без жодних зауважень. Тож не переживайте, зробіть документ правильно – і все буде добре.

členů

©2021 by Cafeidoskop. Proudly created with Wix.com

bottom of page