top of page

Skupina Cafeidoskop

Veřejná·144 členů

Madina Tarin
Madina Tarin

Jak probíhá trvalé uzavření účtu?

Mám jeden starší účet, který už delší dobu nepoužívám, a rád bych ho definitivně uzavřel. Nejdřív jsem si myslel, že bude stačit napsat krátkou zprávu podpoře, ale nejsem si jistý, co všechno po mně mohou chtít. Předpokládám, že bude potřeba nějak potvrdit totožnost a předem vyřešit případný zůstatek. Zároveň nechci omylem zvolit jen dočasné omezení přístupu místo úplného ukončení. Raději bych měl všechno vyřešené najednou, než se k tomu později znovu vracet. Máte někdo zkušenost s tím, jak takový postup obvykle probíhá?

7 zobrazení
Steven Lon
Steven Lon
předevčírem

Pokud chceš účet ukončit natrvalo, napsat přímo podpoře je podle mě nejrozumnější začátek. Když jsem si k tomu hledal podrobnosti o zrušení hráčského účtu, narazil jsem také na přehled „Jak zrušit sázkový účet“. Uvádí se tam, že běžný postup zahrnuje kontaktování podpory, ověření totožnosti a vyřešení případného zbývajícího zůstatku. Důležité je hlavně jasně napsat, že žádáš o trvalé uzavření. Do zprávy bych rovnou uvedl jméno, registrovaný e-mail nebo číslo účtu a datum, aby bylo zřejmé, čeho se žádost týká. Pak už bych se držel pokynů podpory a uchoval si jejich potvrzení o vyřízení.

Edited

členů

• Reydan Rey
    Reydan Rey
  • Benefit Mebli
    Benefit Mebli
  • Ya Mal
    Ya Mal
  • Bazak nestors
    Bazak nestors
  • Dyran Cutler
    Dyran Cutler