top of page

Skupina Cafeidoskop

Veřejná·76 členů

Mariia Shevchenko
Mariia Shevchenko

Notář v Praze pro Ukrajince

Привіт!

Чи хтось вже оформлював нотаріальні документи у Празі саме для використання в Україні? Мені потрібен нотаріус, але боюся помилок, бо документи дуже важливі. Підкажіть, де краще звернутися, щоб усе зробили правильно?

11 zobrazení

Привіт! Так, у мене була схожа ситуація. Я оформляв довіреності та інші документи для подачі в українські органи, коли сам був у Чехії.

Головне — звертатися до нотаріуса, який розуміється не лише на чеському законодавстві, а й на вимогах для українських документів. Це допоможе уникнути помилок, які можуть призвести до відмови при використанні документів в Україні.

Я звернувся до нотаріуса в Празі - https://www.expert-docs.cz/, який спеціалізується на подібних випадках для українців. Там детально пояснили, які документи потрібні, перевірили всі дані, підготували та нотаріально завірили документи — і в Україні вони прийняли їх без жодних проблем.

Рекомендую звертатися до таких спеціалістів, якщо вам потрібно нотаріально оформити довіреність, переклад чи інші документи у Празі, щоб потім без труднощів використовувати їх в Україні.

členů

©2021 by Cafeidoskop. Proudly created with Wix.com

bottom of page